Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
General Fiber Glass
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fosa septica Clearwater 2800 l
2350 lei
Brand
CLEARWATER 2800 L
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Confectionate din polimeri armati cu fibra de sticla, fosele septice sunt proiectate pentru a satisface atit cerintele de instalare cit si standardele specificate de BS 6297.1983 UK. Fosele septice CLEARWATER 2800 L  sunt folosite pentru evacuarea apelor uzate menajere in cazul in care conectarea la un canal colector de retea nu este posibila.

Aceste fose ating un grad ridicat de degresare/filtrare, producind un afluent de calitate pentru evacuarea intr-un sistem de drenaj. Fabricate din fibra de sticla, aceste fose sunt puternice, usoare si rezistente chimic si termic.                 Costurile de instalare sunt reduse deoarece necesita o excavare de sol mica datorita adincimilor mici de ingropare.

Standardul de ingropare a acestor fose este de 500 mm, insa acest lucru poate fi crescut pina la un maxim de 1,5 m.

CAPACITATE 2800 L                                                                                                                                                                                          POPULATIE pana la 5 persoane * 150 litri om& pe zi                                                                                                                                                                                         LUNGIME 3020 mm
DIAMETRU 1225 mm
INALTIME 1630 mm
CE MARKED *certificare UE
EN 12566-1
Din Gura in Gura